Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη: Ζητά δημόσια συγγνώμη στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2018

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη: Ζητά δημόσια συγγνώμη στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2018 | tlife.gr

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μπορεί να ζουν μια ευτυχισμένη ζωή και να είναι μια χαρούμενη οικογένεια αλλά το 2018 είχαν και οι δυο μια μεγάλη απώλεια αφού έφυγαν από τη ζωή οι μπαμπάδες τους. Ο Αποστόλης έχασε τον πατέρα του γνωστό ηθοποιό Γιάννη Τότσικα ενώ 3 μήνες μετά έχασε και η γνωστή φωτογράφος τον δικό της μπαμπά από ανακοπή καρδιάς.

Σήμερα η κριτής του Project Runway κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, κάνει αναφορά στον θάνατο του πατέρα της και του ζητάει δημόσια συγγνώμη λέγοντας πως του χρωστάει αυτή τη δημοσίευση αφού μίλησε στο παρελθόν για εκείνον δημόσια και τον πλήγωσε…

Διάβασε όσα έγραψε για τον πατέρα της:

«Χαίρομαι που ειστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλεπω να ποσταρετε. Εγω είμαι όλα τα παραπάνω , πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος . Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα , κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018 , μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου , ξαφνικα , έτσι ξαφνικα μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον ,έτσι έφευγε , ελεγε πάω για τσιγάρα και πηγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο , αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική ,και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμενα , πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από οτι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνωμη και να ξέρεις πως τό τελευταίο μας ραντεβού , ξέρεις που,είναι η ποιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρα που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινουρια υπεροχη χρόνια»! 

READ more