Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί τρεις μέρες πριν…”

Με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποβολές που είχε, αλλά και τις δηλώσεις της Δέσποινας Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν και πότε θα κάνει παιδί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ανοιχτά για τις αποβολές που είχε και συγκίνησε.

Η γνωστή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του Happy Day, που έχει αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν πως είχε κάποιες αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Αυτήν τη φορά, όμως μίλησε στον αέρα της εκπομπής για όλες τις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίσουν μια παρόμοια ατυχία στη ζωή τους.

«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί τρεις μέρες πριν, να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία κυρία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση «άντε, εσύ δε θα κάνεις ένα παιδί; Ο Σοφός δε το θέλει;» κι εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου. Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί», είπε η παρουσιάστρια.

Read More

And More