Συγκινεί η Σύλβια Δεληκούρα με το μήνυμα για τον 4χρονο γιο της!

Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή ο μικρός της πρίγκιπας και από τότε όλα άλλαξαν. Η Σύλβια Δεληκούρα με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια του μικρού Ορφέα της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της, όταν ήταν νεογέννητος και συγκίνησε με το μήνυμά της!

“Happy Birthday Orphea 28/11/2014!

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, ήρθε στη ζωή μας αυτός ο μπόμπιρας να μας ταρακουνήσει ,να μας αλλάξει τη ζωή ,να μας τη γεμίσει και να μας ολοκληρώσει!!! Μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάζουν γιατί αυτό το καταλαβαίνεις στο πρώτο κλάμα όχι πριν… όταν είναι μέσα στη κοιλιά είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα χαρά ,φόβος … το άγνωστο και με το που εμφανίζεται η ευτυχία σε πλημμυρίζει τόσο πολύ έτσι όπως ποτέ ξανά δεν έχεις νιώσει και δεν υπάρχουν λόγια… υπάρχει μόνο κάτι θεϊκό… η γέννηση!

Λατρεία μου ήλιε μου φωτεινέ να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Με τύχη και πολύ αγάπη στη ζωή σου! Χιλιόχρονος παπάκι μου!

28/11/18 και δεν το πιστεύεις πως περνάνε τα χρόνια και από μωράκι γίνεται παιδάκι… το παιδάκι μας! Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη σήμερα… κάθε μέρα!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More