Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου: “Με δύναμη τραβώ την ανηφόρα που μου χάραξε η μοίρα”

Η χρονιά που πέρασε της άλλαξε τη ζωή. Η Βέφα Αλεξιάδου δέχτηκε απανωτά τα “χτυπήματα” της μοίρας και ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στην απώλεια των κοριτσιών της. Πριν από ένα περίπου χρόνο (στα τέλη του Οκτώβρη) έφυγε από τη ζωή η κόρη της Αλεξία Αλεξιάδου και ο χαμός της, την βύθισε στο πένθος.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και το δεύτερο “χτύπημα” της μοίρας με το θάνατο και της άλλης κόρης της, της Άντζυς.
Ωστόσο, η κυρία Βέφα προσπάθησε να τα αντιμετωπίσει όλα με θάρρος. Ο πόνος ήταν μεγάλος, αλλά όπως έχει αποκαλύψει και εκείνη σε συνεντεύξεις της, αυτό που προείχε ήταν να σταθεί δυνατή για τα εγγόνια και τους γαμπρούς της.
Πολλές φορές όμως και η ίδια λυγίζει και μοιράζεται όσα την πονούν με τους διαδικτυακούς της φίλους (που την έχουν στηρίξει με τα μηνύματα αγάπης όλο αυτό το διάστημα)
“Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν. Στη φύση τίποτε δεν άλλαξε! Στη ζωή μου όμως, άλλαξαν όλα. Αντιμετωπίζω με θάρρος την καινούρια κατάσταση και με δύναμη τραβώ την ανηφόρα που μου χάραξε η μοίρα, συνεχίζοντας να ζω, να δουλεύω και να δημιουργώ! Η ζωή θέλει μαχητές!”, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook αναδημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από τη θάλασσα που είχε τραβήξει πέρσι το Σεπτέμβρη…

Read More

And More