Συγκινεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Μου λείπει κάθε τέτοια μέρα εκείνο το τριαντάφυλλο του μπαμπά μου”

Συγκινεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Μου λείπει κάθε τέτοια μέρα εκείνο το τριαντάφυλλο του μπαμπά μου” | tlife.gr

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας συγκίνησε μέ ένα μήνυμά της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο δεν δηλώνει ένθερμη υποστηρίχτρια της ημέρας των ερωτευμένων, κάθε τέτοια μέρα όμως θυμάται τον πατέρα της που κάθε χρόνο της έκανε δώρο ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

“Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο μπαμπάς μου ερχόταν στο σπίτι με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για τη μαμά μου κι ένα για μένα. Δεν πίστευε στον Άγιο Βαλεντίνο. (Δεν πίστευε γενικά στους Αγίους…). Πίστευε όμως στην κάθε ευκαιρία που σου δίνει η ζωή για να δείχνεις την αγάπη σου. Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι επετειακές αναφορές στην αγάπη και δη στο άρμα Αγίων εισαγωγής. Η αγάπη είναι τεράστιο μέγεθος για να χωρέσει σε μια μέρα. Μου λείπει όμως κάθε τέτοια μέρα εκείνο το κόκκινο τριαντάφυλλο του μπαμπά μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο μπαμπάς μου ερχόταν στο σπίτι με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για τη μαμά μου κι ένα για μένα. Δεν πίστευε στον Άγιο Βαλεντίνο. (Δεν πίστευε γενικά στους Αγίους…). Πίστευε όμως στην κάθε ευκαιρία που σου δίνει η ζωή για να δείχνεις την αγάπη σου. Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι επετειακές αναφορές στην αγάπη και δη στο άρμα Αγίων εισαγωγής. Η αγάπη είναι τεράστιο μέγεθος για να χωρέσει σε μια μέρα. Μου λείπει όμως κάθε τέτοια μέρα εκείνο το κόκκινο τριαντάφυλλο του μπαμπά μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

READ more