Συγκινεί η Ζέτα Δούκα: Η κόρη της ξαναείδε (από απόσταση) την γιαγιά της μετά από 16 μέρες! [video]

Σε αυτό-εγκλεισμό (άτυπη καραντίνα) για να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες και οι οικογένειές μας παραμένουμε όλοι τις τελευταίες μέρες, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Πολλοί αναγκάζονται μάλιστα, να βλέπουν τους γονείς τους από μακριά, με φόβο να μην τους μεταφέρουν κάποιων ιό και να τους πριστατεύσουν.

Έτσι, συμβαίνει και με την Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός που «εισέβαλλε» στη σειρά του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», μένει αυτές τις μέρες κλεισμένη στο σπίτι με τον σύντροφό της και την κόρη τους Θάλεια. Ωστόσο, δεν ξεχνά την μητέρα και την θεία της που τους έχει μεγάλη αδυναμία. Η ίδια μάλιστα, κάνει όλα τα απαραίτητα ψώνια και τους τα αφήνει στην πόρτα του σπιτιού για να μην  έρθουν προς το παρόν σε επαφή, για λόγους προστασίας.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Ζέτα Δούκα είχε μια ευχάριστη έκπληξη για τις γιαγιάδες της Θάλειας. Καθώς τους μετέφερε τα ψώνια, είχε και την κόρη της στο αυτοκίνητο, που δεν σταμάτησε να τις χαιρετά όταν τις είδε στο μπαλκόνι και να τους λέει πόσο τις αγαπά.

«Μαζί με τα ψώνια (που άφησα στην πόρτα) πήγα και την Θάλεια σήμερα να την δουν οι γιαγιάδες από το αυτοκίνητο, μετά από 16 μέρες… Σεβαστείτε τις ευπαθείς ομάδες, σεβαστείτε τους ανθρώπους που ζουν σε νησιά και μέρη χωρίς κέντρα υγείας, σεβαστείτε τους άλλους, τα παιδιά σας, Τον ΕΑΥΤΟ σας!

Αυτό το κρίσιμο ΣΚ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να μπορούμε να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας σε λίγο καιρό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα και ανέβασε ένα video στο Instagram.

 

Read More

And More