Συγκινεί η Ζέτα Δούκα: Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος μετά το θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη. Ο «παλιός» όπως συνήθιζαν να τον λένε μετά το ρόλο του «Βλάχου» στις «Ελλάδος τα παιδιά», έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο στα 56 του χρόνια.

Φίλοι συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν στην κηδεία του και του είπαν το τελευταίο αντίο με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα, που με ένα μήνυμά της στο Instagram αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο και συνεργάτη. Οι δυο τους είχαν δουλέψει μαζί πριν από 13 χρόνια στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» και δυστυχώς δεν πρόλαβαν να βρεθούν και πάλι μαζί στο θέατρο!

Το 2006 συμμετείχα στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», κατά την διάρκεια της οποίας διαπίστωσα με ανακούφιση, για πρώτη φορά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να μοιράζεται την σκηνή με υπέροχους συναδέλφους και ανθρώπους, αυτό που λέμε «καλό καμαρίνι»… Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν με τον Κώστα Ευριπιώτη, τον σπουδαίο και ανεξάντλητο (κωμικό) ηθοποιό, τον οποίο χάζευα κυριολεκτικά με αυτά που έκανε κι έλεγε επί σκηνής. Στην πορεία, γνωριστήκαμε καλύτερα, αγαπηθήκαμε και ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε επαγγελματικά. Δεν μας συνέβη… δυστυχώς! Κώστα μου, θα θυμάμαι πάντα το ήθος , την ευγένειά σου και το ατελείωτο γέλιο που σκόρπιζες γύρω σου! #rip».

Read More

And More