Συγκινεί με την προσφορά του ο Ορέστης Τσανκ για τον κορονοϊό! Βίντεο

Στις δύσκολες ώρες που ζούμε, όλοι προσπαθούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά κυρίως τους ανθρώπους που αγαπάμε την οικογένειά μας. Ωστόσο μέσα σε αυτές τις περίεργες και διαφορετικές ώρες είναι πολύ όμορφο να σκεφτόμαστε και τους άλλους, να βοηθούμε τους άλλους ακόμα κι αν μας είναι εντελώς άγνωστοί!

Ο Ορέστης Τσανκ που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Survivor. έκανε μια προσφορά μέσα από το προφίλ του στο Instagram, που μας συγκίνησε. Θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που δίνει καθημερινά σκληρή μάχη με τον κορονοϊό για να σώσει ζωές, προσφέρει ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτό θα μπορεί να φιλοξενηθεί για όσο καιρό διαρκέσει αυτή η μάχη κάποιος γιατρός η νοσηλευτής που θέλει να μείνει μακριά από την οικογένειά του για να την προστατεύσει!

Δες το βίντεο

“Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό” έγραψε ο Ορέστης

Read More

And More