Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας – Το τελευταίο αντίο σε αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή  ο παραγωγός πολιτιστικών εκδηλώσεων Πανίκος Σχοινής, μετά από μακρά ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κύπρο και τον πολιτιστικό κόσμο.  Ο Πανίκος Σχοίνης υπήρξε ένας εκ των δημιουργών και διευθυντών της εταιρείας Παπαδόπουλος και Σχοινής παραγωγές, με μεγάλη συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου γενικότερα και ήταν μέτοχος του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.

Η κηδεία του τελέστηκε την Πέμπτη στις 3μ.μ. από την εκκλησία της Παναγίας της Χρυσαιφυλιώτισσας, στην Αγία Φύλα.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι φίλοι και καλλιτέχνες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον αγαπημένο Πανίκο τους. Ανέμεσά τους ήταν και ο Γιώργος Νταλάρας που τον γνώριζε καλά και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Για τον Πανίκο στην Κύπρο για λίγες ώρες… για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Τον Πανίκο Σχοινή, τον αδελφό μου, που από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι φτιαγμένος από ακριβό και σπάνιο υλικό. Γεμάτος αγάπη για την οικογένεια, τους φίλους. Ταγμένος στον τόπο του, στην ιστορία, τον πολιτισμό και τους αγώνες του. Τα αγριολούλουδα από την Καρπασία θα στα φέρω σήμερα εγώ. Αντίο φίλε.

Σ’ ευχαριστώ για όλα. Τάνια, Μελίνα, Μυρτώ, Χριστίνα, Μάριε, Ναντίνα, Ανδρέα, Δάφνη, Μερόπη, Αυγή, Μενέλαε, Βάσο, παιδιά, εγγόνια, φίλοι, παιδιά της Διάστασης, κουράγιο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Read More

And More