Συγκινεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την ημέρα των γενεθλίων του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γίνεται 44 ετών! Ο παρουσιαστής που λίγο πριν τα Χριστούγεννα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου και να βρίσκεται σε καταστολή.

Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει ιδιαίτερες μεταβολές. Το ότι πέρασε η κρίσιμη εβδομάδα χωρίς να χειροτερέψει η κατάστασή του είναι πολύ καλό σημάδι αλλά ακόμα περιμένουν οι γιατροί την κατάλληλη στιγμή να τον ξυπνήσουν έστω και για λίγα λεπτά για να δουν πως θα ανταποκριθεί. Ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς και σύμφωνα με πληροφορίες η ανάρρωση του Κωνσταντίνου θα πάρει πολύ καιρό για αυτό και οι γιατροί συνέστησαν στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους να έχουν υπομονή.

Ο κολλητός φίλος του Κωνσταντίνου, Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν ξέχασε τα γενέθλια του αγαπημένου φίλου που δοκιμάζεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και του ευχήθηκε μέσα από το προφίλ του στο facebook, με την πίστη ότι γρήγορα θα συνέλθει και θα αναρρώσει.

“Χρόνια πολλά ΑΔΕΡΦΕ μου! Σε περιμένουμε όλοι να γιορτάσουμε που μπήκες στα 44 με μια μικρή καθυστέρηση. Μικρή όμως ε; Σήκω ΜΠΕΤΟ γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα”…! έγραψε ο Λάμπρος κάτω από τις κοινές τους φωτογραφίες

Read More

And More