Συγκινεί στο “Μαζί σου” υπάλληλος του “Θέματος” – “Ο Θέμος ήταν σαν πατέρας μου. Μου συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα υγείας μου” (video)

Σοκαρισμένος είναι ο δημοσιογραφικός χώρος, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη. Ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έφυγε από την ζωή, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Από τον περασμένο Νοέμβριο, μάλιστα, νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία, όπου και ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, που τον γνώριζαν, είχαν συνεργαστεί μαζί του και τον αγαπούσαν, έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την θλίψη τους. Ο αποχαιρετισμός όμως για όλους αυτούς είναι πολύ δύσκολος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου“, μίλησε τηλεφωνικά μια εργαζόμενη στο “Πρώτο Θέμα“. Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον δικό της Θέμο, απαντώντας έμμεσα σε όσους στέκονται πιο χαιρέκακα απέναντι στο… τέλος του.

“Ο Θέμος ήταν σαν πατέρας μου. Μου συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα υγείας μου. Δεν ήξερα αν ζήσω ή αν θα πεθάνω. Έμεινα στο νοσοκομείο για ένα χρόνο. Από την πρώτη μέρα ήταν δίπλα μου, ενδιαφέρθηκε, έπαιρνε τηλέφωνο τη μαμά μου. Ήθελε να με στείλει στο εξωτερικό για να γίνω καλά. Του χρωστάω τη ζωή μου…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More