Συγκίνησε ο Salvador Sobral! Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς [vid]

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα ο περσινός νικητής της Eurovision κοιτά μπροστά μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Για πρώτη φορά μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς, ο Salvador Sobral από την Πορτογαλία, ανέβηκε στη σκηνή του Altice Arena, τραγούδησε το «Amar Pelos Dois» (Σε αγαπώ και για τους δυο μας) και αποθεώθηκε όσο κανένας άλλος από το κοινό.

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής Σαλβαντόρ Σομπράλ (Salvador Sobral), ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, βγήκε από το νοσοκομείο το Φλεβάρη, αποκαλύπτοντας πως η φωνή του είναι ακόμη «ασταθής».

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ» δήλωσε τότε ο τραγουδιστής, ο οποίος εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP. Μετά την επέμβαση, οι γιατροί του έκριναν πως ο τραγουδιστής ηλικίας 28 ετών θα μπορέσει να αποκτήσει και πάλι «μια απόλυτα φυσιολογική ζωή». Κι έτσι, φαίνεται πως έγινε με τον Salvador να τραγουδά στη σκηνή της Eurovision στη Λισαβόνα και να συγκινεί!

Ο Σαλβαντόρ Σομπράλ αναδείχθηκε νικητής στο Κίεβο της Ουκρανίας, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη στη Eurovision, με ένα τραγούδι σε ρυθμούς τζαζ το οποίο έγραψε η αδελφή του Λουίζα Σομπράλ.

Read More

And More