Συγκίνηση και διάσημες παρουσίες στην 15η απονομή των βραβείων Χορν! Φωτογραφίες

Με συγκίνηση, γνωστές παρουσίες και πολύ μουσική που θύμισε παλιό ελληνικό κινηματογράφο έγιναν το βράδυ της Δευτέρας η 15η απονομή Βραβείων Χορν.

Η ώρα της απονομής
Μεγάλος νικητής, ο Μιχάλης Σαράντης που παρέλαβε τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν από τον περσινό νικητή, Γιώργο Χρυσοστόμου. “Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον άνθρωπο που δεν είναι εδώ αλλά θα ήθελε να είναι: στη μητέρα μου που βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και παλεύει”, είπε ιδιαίτερα συγκινημένος ο νεαρός ηθοποιός.

Mιχάλης Σαράντης, Ντένης Μακρής, Γ. Παπαδόπουλος, Μ. Καρατζογιάννης
Ο Μιχάλης Σαράντης ξεχώρισε για το ρόλο του Νότη Σερδάρη στο έργο του Παντελή Χορν, «Φλαντρώ», σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου και τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευριπίδη, “Ιππόλυτος” και άφησε πίσω του τους άλλους 3 υποψήφιους: Μάνο Καρατζογιάννη, Ντένη Μακρή και Γιάννη Παπαδόπουλο.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους και η Κατερίνα Λέχου, η Demy, ο Χρήστος Λούλης, ο Σταμάτης Φασουλής και πολλοί άλλοι. Ενώ, τα 15 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την καθιέρωση του συγκεκριμένου θεατρικού βραβείου γιορτάστηκαν με τραγούδι από την Μάρω Κοντού και τις Melisses.

Μάρω Κοντού και Melisses στη σκηνή
Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Λέχου

Ο frontman των Boys and Noise και η Demy

Χρήστος Λούλης, Γιώργος Χρυσοστόμου

Μιχάλης Σαράντης

Demy

Μίμης Πλέσσας

Read More

And More