Συγκίνηση στην επιστροφή του Βασίλη Καρρά στην πίστα, μετά το θάνατο της μητέρας του!

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε προσπαθεί να ξεπεράσει μέσα από την εργασιοθεραπεία ο Βασίλης Καρράς. Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής βρίσκεται σε βαρύ πένθος από την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας του θανάτου της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Η μητέρα του Βασίλη Καρρά, Άννα που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα των Φώτων, βυθίζοντας στο πένθος τον γνωστό τραγουδιστή και όλη την οικογένειά της. Ο Βασίλης Καρράς της είχε μεγάλη αδυναμία και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το Γολγοθά της μητέρας του που ζούσε καθηλωμένη σε καροτσάκι. “Είναι δυνατή αντέχει. Είναι ηρωίδα”, συνήθιζε να λέει μιλώντας πάντα με αγάπη και σεβασμό για εκείνη.

Το νυχτερινό κέντρο, μάλιστα, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη παρέμεινε κλειστό εκείνες τις μέρες, με όλο το προσωπικό, τους φίλους και τους συνεργάτες να εκφράζουν τη λύπη τους και να στέκονται στο πλευρό του τραγουδιστή.

Την Παρασκευή, όμως, το Teatro, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε στη θέση του, να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες και να αποθεώνεται από το κοινό. Η συναισθηματική του φόρτιση ήταν μεγάλη, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής δεν ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές του, που ήταν εκεί και του έδιναν κουράγιο…

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More