Συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου: Γιατί δεν ταξίδεψε στην Τουρκία με τον Γιάννη Αϊβάζη; [vid]

Η φιλία του συζύγου της Γιάννης Αϊβάζη με τον Τούρκο πρωταγωνιστή Μπουράκ Χακί όλο και δυναμώνει και με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους, ο γνωστός ηθοποιός ταξιδεύει συχνά στην Τουρκία για να συναντήσει τον φίλο του. Μαζί του στα ταξίδια, αρκετές φορές (όταν φυσικά το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και η Ισμήνη της) είναι και η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο, στο τελευταίο ταξίδι ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν μόνος.

Το λόγο που δεν ταξίδεψε μαζί του στην Τουρκία αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στην Nαταλία Γερμανού και την πρωινή εκπομπή της στο Epsilon. “Με τον Μπουράκ ο Γιάννης είναι καλός φίλος και συχνά ταξιδεύει στην Τουρκία. Πηγαίνω και εγώ, αλλά την τελευταία φορά μετά τις επιθέσεις που έχουν γίνει έμεινα πίσω”, είπε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: “Ξέρεις φοβήθηκα αυτήν τη φορά. Αν γίνει κάτι και είμαστε και οι δυο εκεί, τι θα γίνει με το κοριτσάκι μου. Θα μείνει μόνη της η Ισμήνη;”

Ωστόσο, οι κακές σκέψεις έφυγαν γρήγορα από το μυαλό της και υποσχέθηκε στον σύζυγό της πως θα είναι μαζί του στο επόμενο ταξίδι που θα κάνει…

Read More

And More