Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Μαρία Χούκλη για τον καρκίνο: «Έκλαιγα επί ώρες!»

Τρεις γυναίκες περιγράφουν τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και δίνουν ελπίδα. Η Μαρία Χούκλη, η Μάγια Τσόκλη και η Ρέα Βιτάλη βρέθηκαν στο 6ο Πανελλήνιο Φόρουμ με τίτλο «Γυναίκες στην Ογκολογία: Διευρύνοντας τα Σύνορα» στη Θεσσαλονίκη και συγκλόνισαν με τις δικές τους ιστορίες για τον καρκίνο

«Μεγάλο το σοκ. Εγώ θυμάμαι ότι έκλαιγα επί ώρες. Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με άγρια θηρία θα σε κατασπαράξουν αλλά υπάρχει μία πόρτα που θα βρεις και θα βγεις», ανέφερε η Μαρία Χούκλη.

«Φρόντισα να μην κλειστώ στο σπίτι. Να μην νιώσω ότι είμαι πολύ άρρωστη ακόμα και όταν ήμουν πολύ άρρωστη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο». «Όσο μιλάμε γι’ αυτό τόσο καλύτερα είναι. Τόσο εξοικειώνεται η κοινωνία», είπε. «Μπορώ να πω ότι είμαι η Μαρία και είμαι καλά», κατέληξε στην ομιλία της.

«Παραδόξως δεν θύμωσα (όταν εμφανίστηκε ο καρκίνος). Έχω υπάρξει τόσο τυχερή που μοιραία να μου συμβεί και κάτι… Πρόκειται περί κατάρρευσης της προσωπικότητάς σου», ομολόγησε η Μάγια Τσόκλη.

«Όταν έμαθα για τον καρκίνο έβλεπα τα ματάκια των τριών παιδιών μου. Κώλωσα όταν έπρεπε να το πω στην μάνα μου. Εκεί ήταν δύσκολο. Η μητέρα μου ζούσε τη δικιά της ιστορία και εγώ την δικιά μου», ανέφερε μιλώντας για την δική της ιστορία η Ρέα Βιτάλη.

Συντονίστρια της συζήτησης η Σία Κοσιώνη που ανέβασε και σχετική φωτογραφία από το event.

“Σήμερα στη Θεσσαλονίκη είχα την τιμή να συντονίσω μια σπάνια και πολύ ιδιαίτερη συζήτηση. Μαρία Χουκλη, Μάγια Τσόκλη και Ρέα Βιτάλη μοιράστηκαν ανοιχτά την κοινή τους εμπειρία του καρκίνου με ένα στόχο: Να δώσουν θάρρος και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που περνούν την ίδια δοκιμασία. Συγχαρητήρια στις «Γυναίκες στην Ογκολογία» για αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Read More

And More