Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Μάρω Κοντού: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά… Είχα πονέσει πολύ»

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί», αποκάλυψε η Μάρω Κοντού μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον Ant1.

Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από τους κινηματογραφικούς της ρόλους μίλησε για όλους και για όλα και συγκίνησε.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ανέφερε: «Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις ανέφερε: «Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω»;

Τέλος, αναφέροντας ποιο είναι το όνειρό της ανέφερε: «Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών».

Και οι αποκαλύψεις δεν είχαν τέλος!

Read More

And More