Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Κώστα Κόκλα: «Έμεινα όρθιος για το παιδί μου»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Κώστα Κόκλα: «Έμεινα όρθιος για το παιδί μου» | tlife.gr

«Έμεινα όρθιος για το παιδί μου», αποκαλύπτει ο Κώστας Κόκλας, μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από ένα περίπου μήνα. Μετά το σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο που πέρασε στην τελευταία παράσταση του «Γαμπροί για πούλημα» στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτεια που έζησε, αποκαλύπτει στην Real news: «Έχω ζήσει… πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμεινα όρθιος για το παιδί μου! Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια το Δημήτράκη μου στο νου μου…».

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο Κώστας Κόκλας ξεκαθαρίζει πως ένιωσε αδιαθεσία στο καμαρίνι του και ποτέ δεν κατέρρευσε στη σκηνή, όπως ακούστηκε αρχικά. «Βρισκόμουν στο καμαρίνι όταν άρχισα να αισθάνομαι μεγάλο πόνο στο στήθος. Έχω παίξει με 40 πυρετό και κολικούς, αλλά ο πόνος ήταν ισχυρός. Ένιωσα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε και ζήτησα στους συναδέλφους να με πάνε στο νοσοκομείο».

Εκεί δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, έκανε τοποθέτηση stend και είχε κοντά του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την μεγαλύτερη συγκίνηση, όμως, την ένιωσε όταν συναντήθηκε με τον γιο του.

Όσο για το αν η δική του καρδιά θα χτυπήσει για κάποια γυναίκα, ο ίδιος απαντά: «Α, πρέπει να την προσέχω κι αυτήν! Τους χόρτασα τους έρωτες, δεν είμαι πια για… extreme sports!».


READ more