Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάντας Παπαδάκου για τον καρκίνο: “Φοβόμουν αν θα ξυπνήσω μετά το χειρουργείο”

Ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και τώρα βγήκε νικήτρια. Η Μάντα Παπαδάκου ανακάλυψε πέρσι πως είχε έναν καρκινικό όγκο στο νεφρό. Η πρώτη της αντίδραση ήταν ο φόβος και η ανησυχία για το χειρουργείο. Τώρα όμως, μετά την επιτυχημένη αφαίρεσή του στο St Michel του Τορόντο στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

Μιλώντας στη Freddo και την Σάσα Σταμάτη, το πρώην μοντέλο και Miss Globe Μάντα Παπαδάκου αποκαλύπτει: “Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι κάτι συνέβαινε στο νεφρό μου. Ύστερα από διάφορες εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι είναι ένας καρκινικός όγκος. Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να δω με ποιον τρόπο θα το αφαιρέσω. Λόγω της ηλικίας και του επαγγέλματός μου, μου είπαν πως μπορεί να αφαιρεθεί ρομποτικά. Έκανα το χειρουργείο στο St Michel στο Τορόντο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά”.

Μιλώντας, όμως, για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε όταν το έμαθε αναφέρει: “Στην αρχή τρόμαξα… Προσευχήθηκα στο Θεό. Έλεγα: “αν μπω στο χειρουργείο θα ξυπνήσω ή όχι;”…”

Στο πλευρό της, πάντως, είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν την άφησαν λεπτό μόνη! Ενώ, αυτή η λαχτάρα που έζησε, αν και ανήκει στο παρελθόν, της δίδαξε πολλά: “Δεν θέλω να το παίξω κακομοίρα και να σκέφτομαι αρνητικά. Είναι κάτι που μου συνέβη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που επέτρεψα να μου συμβεί, γιατί πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε όλο αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More