Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς με κορονοϊό: “Βουρκώνω, όταν θυμάμαι πως με πήρε το ασθενοφόρο γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω” (video)

Μία ασθενή που νόσησε από κορονοϊό και έφτασε ένα βήμα πριν από τη διασωλήνωση φιλοξένησε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Η ίδια βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με άλλες γυναίκες ασθενείς, μία εκ των οποίων είχε μόλις αποδιασωληνωθεί και της περιέγραψε την εμπειρία της, η οποία ήταν ακόμα και για εκείνη που την άκουγε τραυματική.

«Οι μέρες στο νοσοκομείο περνούν δύσκολα. Πέρα από το σωματικό, εγώ πονούσα πάρα πολύ στο στήθος και δεν μπορούσα να αναπνεύσω χωρίς το οξυγόνο, συν όλα τα συμπτώματα, η ψυχολογία δεν είναι καθόλου καλή. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς με αυτόν τον ιό. Υπήρξαν στιγμές που το πρωί μπορεί να ήμουν καλά, και το βράδυ να υποτροπίαζα. Ή να υποτροπίαζα μέσα σε μισή ώρα. Ήταν φοβερό αυτό το βίωμα. Ήταν σαν να κρατούσες βόμβα στα χέρια σου».

Όταν ρωτήθηκε για το ποια στιγμή θα της μείνει χαραγμένη στη μνήμη τις 2 εβδομάδες που έμεινε στο νοσοκομείο, η κ. Κούτρα απάντησε: «Πάρα πολλές στιγμές θα μου μείνουν. Τώρα βούρκωσα… Και η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν τραγικά δύσκολα για εμένα. Έπρεπε να αποχωριστώ τον σύζυγό μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και φοβήθηκα πάρα πολύ»

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως κόλλησε άθελά της τον σύζυγό της και πως μετά την περιπέτειά της άλλαξε όλη της η ζωή. «Όταν φλερτάρεις με τον θάνατο, αναθεωρείς πολλά πράγματα. Γίνεσαι λιγότερο μικρόψυχος».

Δες όλη τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ασθενούς με κορονοϊό στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More