Συγκλονιστικό μήνυμα για τον 24χρονο οδηγό της Porsche: “Ήταν θύτης και θύμα, ταυτόχρονα, ακαριαία..”

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας την Κυριακή. Τέσσερις άνθρωποι για τους οποίους θρηνεί όλη η Ελλάδα. Το τραγικό τροχαίο σκόρπισε τη θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων και σόκαρε το πανελλήνιο.

Ωστόσο, πολλά σενάρια επικρατούν αυτές τις μέρες για την μοιραία κούρσα της Porsche πριν τη σύγκρουση με το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Το μόνο σίγουρο είναι όμως, πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν ακαριαία τη ζωή τους. Μέσα σε αυτούς και ο οδηγός του πανάκριβου αυτοκινήτου και γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης. Γι’ αυτόν γράφει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook, ο γνωστός μουσικός παραγωγός Γιάννης Δόξας. Για το παιδί που έγινε την ίδια στιγμή… θύτης και θύμα.

Δες το μήνυμά του στο Facebook:

“ΟΥΦ! …Καταπίνουμε τη χολή μας (ειδικά οι Ταξικοί “Επαναστάτες”), σιωπούμε και διδασκόμαστε. Αυτή η ανείπωτη τραγωδία που μας συγκλόνισε, είχε τραγικό πρωταγωνιστή. Ήταν ΘΥΤΗΣ και ΘΥΜΑ, ταυτόχρονα, ακαριαία..
Ηταν ένα χαμογελαστό ΠΑΙΔΙ που αγάπαγε και αγαπιόταν.
Όπως ΟΛΑ τα παιδιά του κόσμου…
Ήταν ένα παιδί ΠΛΟΥΣΙΟ αλλά διακριτικό και ήσυχο, που προτιμούσε να κινείται με τα ΜΜΕ παρά με το αυτοκίνητό του.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ βέβαια, για τα υπόλοιπα τρία ΘΥΜΑΤΑ και τις οικογένειές τους.
ΣΙΩΠΟΥΜΕ κι ανάβουμε με την ψυχή μας ένα “συλλογικό” κεράκι στην μνήμη τους για καλό “κατευώδιο”.
“….Μέχρι χτες το απόγευμα, το όνομα του νεαρού διαδόχου μιας αυτοκρατορίας παιχνιδιών, είναι ζήτημα να είχε ακουστεί έστω και μια φορά. Εν αντιθέσει με τις δύο μεγαλύτερες αδερφές του που είναι ευρέως γνωστές ο 24χρονος γόνος της οικογένειας Βακάκη, ήταν μάλλον άγνωστος, από δική του επιλογή. Όπως τον σκιαγραφούν άνθρωποι που τον έζησαν, ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιδί, που δεν επιδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα και την απέφευγε όσο μπορούσε.

Δυστυχώς για τον ίδιο έμελλε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πλέον συγκλονιστικά τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ετών, οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του, επειδή το δικό του παρουσίασε βλάβη.

Άλλωστε, όταν ήταν στην Αθήνα, χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του, μόνο όταν υπήρχε σοβαρός λόγος αφού όσο και αν ηχεί απίστευτο, αυτό το παιδί που τα είχε όλα, όταν ήταν στην Αθήνα έφευγε από το σπίτι της οικογένειας στα Βόρεια προάστια, χρησιμοποιώντας τα αστικά μέσα μεταφοράς. Δεν έβαζε ούτε έναν οδηγό να τον πάει στο σταθμό της Κηφισιάς λένε τρεις άνθρωποι που τον ήξεραν, προτιμώντας να πάρει το λεωφορείο και μετά τον ηλεκτρικό για να πάει εκεί που ήθελε. Απέφευγε επίσης να χρησιμοποιεί το επίθετό του και όταν έβγαινε δεν σύχναζε στις μεγάλες πίστες, προτιμώντας κάποιο εστιατόριο, ένα κλαμπ ή ένα μπαρ με την παρέα του.

Ο απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στην Αμερική -στο Μαϊάμι συγκεκριμένα- και εργαζόταν περιστασιακά στην εταιρεία. Ο Τζώρτζης -όπως τον φώναζαν οι φίλοι του- δεν έπινε σχεδόν ποτέ, όταν το έκανε περιοριζόταν σε ένα η δύο ποτά, ενώ δεν κάπνιζε και γενικά δεν προκαλούσε ποτέ, κυκλοφορώντας σαν ένας συνηθισμένος νέος”…”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Read More

And More