Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της! Ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα της Tatiana Live: – Video

Η Άβα Γαλανοπούλου βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός, όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα απάτης από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε το ποσό του 1,240,000 ευρώ. Σήμερα, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Λάρισα και στο πλευρό της ήταν τόσο οι φίλοι της, Σπύρος Παπαδόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου, όσο και ο δικηγόρος της, Δημοσθένης Πέππας.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Αναστασία Αργυριάδου στην εκπομπή Tatiana Live, η δίκη διακόπηκε για τις 29 Ιουνίου, ενώ μέχρι αυτή την ώρα έχουν εξεταστεί τρεις μάρτυρες. Η κατάθεση της Άβας Γαλανοπούλου διήρκεσε δύο ώρες, όπου μέσα σε αυτές η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την ζωή της και τον Γολγοθά που πέρασε μέσα από αυτή την περιπέτεια με τον συγκεκριμένο άντρα.

Η Άβα Γαλανοπούλου, εμφανώς συγκλονισμένη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live, μη μπορώντας να κρύψει την ταραχή της για το γεγονός πώς η υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της πήρε επιτέλους τον δρόμο της δικαιοσύνης: “Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη θεία δίκη. Πιστεύω στο δίκαιο, γι’ αυτό ακολούθησα αυτό τον δρόμο. Δεν ήταν όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή…”, δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε και τότε άρχισε ο εφιάλτης της…

Read More

And More