Συγκλονίζει η 25χρονη τραγουδίστρια: “Απέβαλα και νιώθω… αποτυχία και ντροπή”

Σοκάρει με την ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή τραγουδίστρια. Είναι μόλις 25 χρόνων και αποκάλυψε πως απέβαλε και νιώθει… “ντροπή” γι αυτό. Το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές ένα γεγονός που την συγκλόνισε.

Ο λόγος για την νεαρή ράπερ Azealia Banks που αποκάλυψε πως έζησε στιγμές αγωνίας μετά την αποβολή της. Η Banks θέλησε να εκφράσει τα όσα ένιωθε και να βρει συμπαραστάτες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, ενώ δεν δίστασε να ρωτήσει αν και κάποιες άλλες γυναίκες που βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση ένιωθαν αποτυχημένες!

“Απέβαλα. Με έχει αιφνιδιάσει όλο αυτό, είμαι πολύ μπερδεμένη και σε σοκ. Νιώθω ένοχη και έχω μεγάλη θλίψη, νιώθω μεγάλη ντροπή, αλλά και πως έχω αποτύχει. Είχε κάποιος άλλος αυτή την εμπειρία να μοιραστεί μερικά σοφά λόγια μαζί μου” ανέφερε μεταξύ άλλων στη δημοσίευση της η τραγουδίστρια η οποία στην συνέχεια απέσυρε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Οι θαυμαστές της πάντως έσπευσαν να της στείλουν δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και να ελαφρύνουν για λίγο τον πόνο της. Η ίδια πάντως, σύμφωνα με το “E!News” δήλωσε πως νιώθει “αδύναμη” και πώς όλο αυτό που πέρασε ήταν μεγάλο σοκ για εκείνη…Read More

And More