Συγκλονίζει η Αθηνά Χρυσαντίδου: «Σύντροφός μου σήκωσε χέρι, ήταν ακραίο το σκηνικό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε στον νέο κύκλο του «Survivor».

«Έχω κάνει μια κουβέντα για το Survivor αλλά θα δείτε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει» είπε αρχικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δύο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί. Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα και αναγκάστηκα να μιλήσω» είπε με «σπασμένη» φωνή η Αθηνά Χρυσαντίδου, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη της.

Read More

And More