Συγκλονίζει η ιστορία της 26χρονης τετραπληγικής – Ξόδεψε 13.000 ευρώ για να μοιάζει στην Barbie

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ό,τι κι αν τους συμβεί συνεχίζουν να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και να μην χάνουν την αισιοδοξία τους, να κάνουν όνειρα και να μην χάνουν το χαμόγελό τους. Αυτό ακριβώς κάνει και η 26χρονη τετραπληγική Jasmin Britney από την Φινλανδία.

Η Jasmin στα 9 της χρόνια έπεσε θύμα τροχαίο και έμεινε παράλυτη από το λαιμό και κάτω. Από τότε έχει αναγκαστεί να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο και δεν ξέρει αν θα μπορέσει κάποια στιγμή να ξαναπερπατήσει… Δεν εγκαταλείπει όμως, τα όνειρά της και δεν σταματά να ασχολείται με τις δυο αγαπημένες της ηρωίδες… την Barbie και την Britney Spears. Η 26χρονη Jasmin από μικρή είχε αδυναμία σε αυτές και μεγαλώνοντας ξόδεψε μια περιουσία για να τους μοιάσει.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η κοπέλα έχει ξοδέψει 10.000 λίρες (περίπου 13.000 ευρώ) σε μαλλιά, μακιγιάζ, επώνυμα ρούχα και παπούτσια για να μοιάσει στην Barbie.

“Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ήμουν 9 ετών, έτσι λοιπόν δημοσιεύω φωτογραφίες στο ίντερνετ, προκειμένου να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους που έχουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή ζουν με αναπηρίες και αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ”, εξομολογείται και παραδέχεται πως έχει χαλάσει μια περιουσία για να μοιάσει στα είδωλά της. Στη συλλογή της, μάλιστα, υπάρχουν πολλά επώνυμα ρούχα, αλλά και ένα αγαπημένο της ζευγάρι Christian Louboutin, που εύχεται να καταφέρει να τα περπατήσει μια μέρα.

“Περνάω ώρες για μαλλιά, make-up και ρούχα, ώστε να μοιάζω στη Barbie και σε σούπερ σταρ όπως η Spears… Για μένα είναι ένα σύμβολο πως μια μέρα θα συμβεί ένα θαύμα και η ζωή μου θα αλλάξει και θέλω και οι άλλοι να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More