Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το 2020 θα είναι για εμένα η εικόνα που αποχαιρετώ τον πατέρα μου στην Εντατική»

Για το θάνατο του πατέρα της που τη συγκλόνισε, το πώς σχολιάστηκε το συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στον «αέρα» της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που συμμετέχει, τη ζωή της και την ενασχόληση με τα κοινά μίλησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Εμφανώς συγκινημένη, η ίδια είπε πως «αυτή η χρονιά πήρε το κέντρο της ζωής της» και ομολόγησε πως για εκείνη «το 2020 θα μείνει μια εικόνα», του πατέρα της τον οποίο αποχαιρέτησε στην Εντατική.

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα, πια, μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μού πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση».

Στη συνέχεια, εκείνη πρόσθεσε: «Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο -και ό,τι γίνει από ‘δω και μπρος- θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ!».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στο πώς σχολιάστηκε το συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στον «αέρα» της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα».

 

Read More

And More