Συγκλονίζει η ξανθιά παρουσιάστρια με το μήνυμα για τα γενέθλια του αυτιστικού αδερφού της, Κώστα! (pic)

Η Άντρη Καραντώνη συγκίνησε για ακόμα μια φορά τους διαδυκτιακούς της φίλους στο Instagram με την ανάρτηση που έκανε για τον αδερφό της, Κώστα, ο οποίος την περασμένη Κυριακή είχε τα 30α του γενέθλια. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κύπρια παρουσιάστρια έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές με τον αδερφό της, ο οποίος πάσχει από μορφή αυτισμού, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, δύναμης και θέλησης. Αυτή τη φορά του ευχήθηκε “χρόνια πολλά” δημοσιεύοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία και το συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Αδερφέ μου,
Κώστα μου, σήμερα κλείνεις τα 30! Πως πέρασαν τα χρόνια; Χρόνια δύσκολα χρόνια γεμάτα δοκιμασίες αλλά παράλληλα χρόνια γεμάτα ΑΓΑΠΗ!
Τα γιατί, τα ερωτηματικά, η απόγνωση… λέξεις που από μικρή ηλικία γνώρισα, όμως αλήθεια αδερφέ μου, γνώρισα δίπλα σου και άλλα…. Λέξεις πιο σημαντικές! Λέξεις που σημάδεψαν τη ζωή μου και θα κουβαλώ ως εφόδιο για μια ζωή! Και ξέρεις γιατί;
Γιατί εσύ μου δίδαξες μέσα από τις εμπειρίες ζωής που είχα δίπλα σου και θα έχω τι θα πει :
ΑΓΑΠΗ- η καθημερινή σου ανιδιοτελής αγάπη!
ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ- όλα όσα καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δίπλα σου!
ΣΥΜΠΟΝΙΑ – Όταν εσύ βοηθάς και προσφέρεις σ´ όλο τον κόσμο!
ΕΥΛΟΓΙΑ – να έχω ένα αδερφό με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια μου χωρίς να ντρέπομαι άλλα να νιώθω υπερήφανη!
ΧΑΡΑ – γιατί καταφέραμε όλοι μαζί σαν οικογένεια να πάμε μια Βόλτα!
Απλές λέξεις που όμως δίνουν βαρύτητα και νόημα στη ζωή μου!
Σ’ ευχαριστώ αδερφέ μου, όσες δυσκολίες και να έρθουν όσα δύσκολα μονοπάτια κι αν έχουμε να διαβούμε θα είμαι δίπλα σου. Θα είμαι για πάντα ο προστάτης υπερασπιστής σου! Σ´αγαπάμε πολύ!!!

Read More

And More