Συγκλονίζει η Shannen Doherty και η μάχη με τον καρκίνο! Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες περνά η Shannen Doherty, αλλά δεν το βάζει κάτω. Η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε από το ρόλο της Μπρέντα στο “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και της Πρου στις Charmed συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο και να υποβάλλεται σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

Η Shannen διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού, έκανε μαστεκτομή, ξύρισε τα μαλλιά της και υποβάλλεται σε δύσκολη θεραπεία. Στο πλευρό της όμως έχει τον σύζυγό της Kurt Iswarienko που την στηρίζει σε όλα και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και παρά την αγωνία της, παραμένει αισιόδοξη και μοιράζεται στα social media -χωρίς ίχνος ντροπής- φωτογραφίες από τον αγώνα της για να δώσει κουράγιο στους καρκινοπαθείς.


“Αυτή η φωτογραφία είναι από την αρχή της ιστορίας μου με τον καρκίνο. Ο γιατρός μου ήθελε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε αυτό σήμαινε πως θα έμπαινα και σε θάλαμο, εκτός από τις άλλες μεθόδους. Το αποτέλεσμα; Έσωσε το δέρμα μου”, έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “έχουμε πολλές μεθόδους ακόμα στο μέλλον, αλλά, όσο είναι ο γιατρός μου, νιώθω ασφαλής. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευλογημένη. Το μέλλον της θεραπείας του καρκίνου πρέπει να περιλαμβάνει πράγματα σαν κι αυτό και να καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν αυτές τις μεθόδους αν το επιθυμούν”.

Chemo day. Woke up with puffy eyelids, eyes that won’t stop watering and a big desire to stay home…… #themanyfacesofcancer #fightlikeagirl

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShannenDoherty (@theshando) στις

Read More

And More