Συγκλονίζει η Τζίνα Μοσχολιού: Δημοσίευσε φωτογραφίες της από το νοσοκομείο! Μήνυμα για όσους διαμαρτύρονται για τις μάσκες

Η δημοσιογράφος Τζίνα Μοσχολιού που ανήκει στο δυναμικό του Mega, έκανε σήμερα μια συγκλονιστική ανάρτηση περιγράφοντας τα όσα πέρασε όταν στο παρελθόν νοσηλεύτηκε με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες μετά από μια λοίμωξη. Αφορμή ήταν η αγανάκτησή τους για όλους αυτούς που δεν φοράνε μάσκα ή διαμαρτύρονται ότι τους ενοχλεί και τους εμποδίζει να αναπνέουν καλά.

Η Τζίνα έγραψε το εξής συγκλονιστικό κείμενο, περιγράφοντας τα όσα πέρασε με την ασθένειά της θέλοντας έτσι να δώσει ένα μήνυμα σε όσους αρνούνται να προστατεύσουν από τον κορονοϊό, τον εαυτό τους, τους άλλους αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους

Ακολουθεί βιωματικό ποστ με φωτογραφίες που δεν περίμενα ποτέ ότι θα ανέβαζα:

Πρωί πρωί διάβασα δυο αναρτήσεις για τη χρήση μάσκας, με κατεβατά σχολιασμού από κάτω, με ύφος που κυμαινόταν από χαλαρή αμφισβήτηση και ανησυχίες ως τέρμα συνωμοσιολογία. Κάποιοι αντιδρούν επειδή λένε είναι άβολες. Άλλοι λένε ότι δεν αναπνέουν καλά, ότι τους κόβει το οξυγόνο, μια κυρία επέμενε μάλιστα ότι της προκάλεσε κρίση άσθματος και μια άλλη ότι δεν μπορεί να τις βάλει επειδή παθαίνει κρίσεις πανικού.

Θα σας το θέσω όσο πιο απλά μπορώ. Και κρίσεις άσθματος έχω πάθει και κρίσεις πανικού. Και δεν αναφέρομαι σε περιστατικά της πλάκας, έχω καταλήξει στο νοσοκομείο ουκ ολίγες φορές. Επίσης έχει τύχει, πριν δυο χρόνια, να πάθω λοίμωξη από άγνωστο και μάλλον σπάνιο λοιμωξιογόνο, που δεν το εντοπίσαμε ποτέ τελικά, το οποίο με έστειλε ένα μήνα στο νοσοκομείο, με έξι εφτά αντιβιώσεις και κάνα δυο αντιμυκητιακά μέχρι να βρούμε τι πιάνει, αλλαγές καθετήρων καθημερινά, σωλήνες στους πνεύμονες, παρακεντήσεις και πνευμονοσκοπήσεις (με τα δείγματα από τους πνεύμονες μου να στέλνονται ως και στο εξωτερικό μπας και βρουν τι σκατά έπαθα) και φυσιοθεραπεία μετά για να επανέλθουν οι πνεύμονες μου. Ένας λόγος που προσέχω τόσο πολύ στην πανδημία είναι ότι δεν έχω σκοπό να το ξαναπεράσω αυτό, πόσο μάλλον που θα ήταν καλύτερο σενάριο μπροστά σε αυτά που μπορεί να υποστεί κανείς αν νοσήσει από Covid-19.

Δεν είναι άνετη η μάσκα, εγώ το δέχομαι αυτό. Έχει τύχει να φορέσω μέσα στη ζέστη σε μέρα που ψυχολογικά δεν ήμουν καλά και να νιώσω ότι θα πεθάνω επιτόπου. Αν παθαίνετε όμως τετοιες κρίσεις δεν σας φταίει η μάσκα, μάλλον φταίει που δεν αντιμετωπίζετε το ότι παθαίνετε τις κρίσεις αυτές – σορι αν ακούγομαι σκληρή, με αγάπη το λέω γιατί είμαι παθούσα.

Το εννοώ ότι το δέχομαι ότι δεν είναι βολικό να φοράς μάσκα και ναι, είναι και ζόρικο, γιατί πρέπει να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ για να κανεις σωστή χρήση (να μην την πιάνεις κλπ).

ΑΛΛΑ.
Α Λ Λ Α.

Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι είναι ΠΟΛΥ πιο βολική από αυτά:

 

Read More

And More