Συγκλονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη: Υπέφερα από κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι θα πέθαινα (video)

Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε, νόμιζα ότι εκείνη την ώρα έφευγα” περιέγραψε η Χριστίνα Λαμπίρη τις κρίσεις πανικού που της συνέβησαν. Η δημοσιογράφος  ήταν  καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, με  θέμα  της εκπομπής, τις κρίσεις άγχους. Η Χριστίνα Λαμπίρη  μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, μία δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γη, κυριολεκτικά, κάτω από τα πόδια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα, ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών».

Μάλιστα η Χριστίνα Λαμπίρη περιέγραψε στην εκπομπή πώς ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού και ανέφερε ένα περιστατικό όπου επισκέφτηκε με τον σύζυγό της, ένα σπήλαιο. Κάνοντας μία βόλτα με τη βάρκα στο σπήλαιο βρέθηκε αντιμέτωπη με τους φόβους της, ωστόσο όμως όπως ανέλυσε στην εκπομπή ,αυτό ήταν μία λυτρωτική κίνηση  για εκείνη. 

Δες χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη 

Read More

And More