Συγκλονίζει ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη: “Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σ΄αγαπώ”

Ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη Aνδρέας, Dre Dyrland, ζει στο Τορόντο του Καναδά με την σύγυγο και το γιο του. Γεννήθηκε τον Γενάρη του 1976 και σήμερα συγκλονίζει με το αντίο στο νεκρό πατέρα του.

Ο 40χρονος γιος του ηθοποιού έγραψε στο προφίλ του στο facebook για το πατέρα του που δεν είχε την τύχη να τον έχει στη ζωή του: Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης… Το να μην έχει πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό… Μακάρι να αναπαυθείς στον ουρανό ανάμεσα στ΄αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ”

Ο γιος του Ανδρέα με την σύζυγο και τον εγγονό του Ανδρέα Μπαρκουλη Mase

Ο γιος του ηθοποιού πήρε το όνομα του πατέρα του, λέγεται Ανδρέας και συγκλονίστηκε από το θάνατο του ηθοποιού παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε με την μητέρα του και είδε τον πατέρα του μόνο μια φορά στη ζωή του, απ΄ όπου και η φωτογραφία

Read More

And More