Συγκλονίζει ο Αντώνης Χρόνης του Power of Love στο “Μαζί σου”: Το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή [video]

Ο Αντώνης Χρόνης που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Power of Love, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες στην Μύκονο. Ειδικότερα, το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε και καταστράφηκε ολοσχερώς, με τον πρώην παίκτη του Power of Love να ζει από θαύμα.

“Δεν θυμάμαι τίποτα από το τροχαίο, ξέρω μόνο από αυτά που μου λένε. Ξύπνησα το πρωί, έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και πήρα το αμάξι να πάω στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι ούτε τον δρόμο, πώς έφτασα σε εκείνο το σημείο, ούτε τι έγινε, ούτε αν έτρεχα, αν έχασα τον έλεγχο, αν αποκοιμήθηκα, τίποτα. Απ’ ότι μου είπαν, ήρθε κατευθείαν το αφεντικό μου εκεί, και ότι εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο και ότι με είδε το αφεντικό μου και με τράβηξε έξω”.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Χρόνης ανέφερε: “Ήταν πολύ τρομακτικό, κάνω τον σταυρό μου που ζω και δεν έχω κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ σφοδρή η σύγκρουση. Με πήρε από κάτω γιατί έβλεπα τους γονείς μου να στεναχωριούνται, να βάζουν τα κλάματα μπροστά μου ή να βγαίνουν από το δωμάτιο για να κλάψουν. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει, ήταν κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο και μου είπαν ότι με μία λάθος κίνηση μπορεί να μείνω από λαιμό και κάτω παράλυτος.

Έμεινα στο νοσοκομείο περίπου 15-20 μέρες. Πριν δύο μέρες συνειδητοποίησα ότι πλέον είναι όλα καλά. Ανέβηκα για δεύτερη φορά για επανεξέταση στο ΚΑΤ και μου είπαν ότι έχει δέσει, είναι βέβαια ακόμα φρέσκο και επικίνδυνο. Υπάρχει περίπτωση σε όλη μου τη ζωή να έχω πρόβλημα. Στο μάτι έκανα 4-5 ράμματα και μου το ράψανε και λάθος στη Μύκονο, μου έχουν κλείσει το μάτι, μια νοσηλεύτρια με έραψε. Γι’ αυτό θα κάνω πλαστική».

Read More

And More