Συγκλονίζει ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο! [video]

Συγκλονίζει ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο! [video] | tlife.gr

Δάκρυσε On air μιλώντας για την υπόθεση του Πέτρου Τατσόπουλου ο  διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης. Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου διηγήθηκε όλα όσα έγιναν μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος την περασμένη Τρίτη ανησύχησε τους πάντες, όταν στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha, Εκτός Γραμμής, έπαθε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής. Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε καρδιοχειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον αναρρώνει μετά τη σοβαρότατη περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης, είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Πέτρο Τατσόπουλο και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο. Οι περιγραφές του στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα κρίσιμα πρώτα λεπτά και τις ώρες αγωνίας που ακολούθησαν, συγκλονίζουν.

Ο κ. Λυμπεριάδης δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο…

Δες το video του zappit:

Η εξομολόγηση του γιατρού ήταν συγκλονιστική!

 

READ more