Συγκλονίζει ο Κώστας Κρομμύδας: «Όσο αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι θα χρειαστούν μάσκα οξυγόνου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το ίδιο όμως συμβαίνει δυστυχώς και για τον κορονοίό. Τα ανησυχητικά υψηλά νούμερα στα κρούσματα της χώρας έχουν ανησυχήσει τον κρατικό μηχανισμό, αλλά και τον κόσμο και η χρήση της μάσκας προστασίας και της τήρησης όλων των μέτρων μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Θέλοντας να επισημάνει την ανάγκη να συμμορφωθούμε όλοι στα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα, μέσα από το προφίλ του στο Facebook ο συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη της ατομικής ευθύνης.

«Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος… Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα.

Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά…

Κι όσο εσύ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους…

Βγες. Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου.

Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος.

Καλό Δεκαπενταύγουστο…».

Η ανάρτηση του στο Facebook!

Read More

And More