Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλια: «Το βράδυ είχα το γύρισμα στο Ναυάγιο, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο»

Ο Νίκος Γκέλια, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα υπερπαραγωγή του Mega «Το Ναυάγιο» μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε ο ίδιος τη μέρα που είχε το γύρισμα του ναυαγίου.

«Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…», είπε διστακτικά ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο «Βασίλης», ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο. Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα».

 

«Όταν συνέβη αυτό και έπρεπε να κάνω το βράδυ αυτή τη σκηνή, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπλέκονται λίγο. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή είμαι ο Νίκος ο οποίος έκλαιγε ή ο Βασίλης», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκέλια.

Read More

And More