Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»

Συγκλονίζει ο Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος» | tlife.gr

Καλεσμένος στην εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Αρσενίου.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη πώς έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον 36χρονο Σωτήρη και για την αναπηρία του, η οποία προέκυψε έπειτα από ένα ιατρικό λάθος.

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…», είπε αρχικά.  Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τους γονείς του, οι οποίοι μέσα από το συγκεκριμένο «πρόβλημα» τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Έλληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν…», αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ εκμυστηρεύτηκε: «Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει την μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μία ώρα άλλαξαν όλα…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more