Συγκλονίζει ο Σταύρος Μαυρίδης: “Αφήστε με στην ηρεμία μου. Θέλω να φύγω από τη ζωή”

“Αφήστε με στην ηρεμία μου. Θέλω να φύγω από τη ζωή”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Μαυρίδη που εδώ και μέρες αγνοούνταν. Ο γνωστός ηθοποιός που στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Μετά από μέρες αγωνίας, ο φίλος του και συνάδελφος Σπύρος Μπιμπίλας που κινητοποίησε τα πράγματα ώστε να βρεθεί, πήγε στο σπίτι του στην Κυψέλη μαζί με το συνεργείο της εκπομπής Αποκαλυπτικών και ο ηθοποιός “λύγισε” μπροστά στην κάμερα. (Δες εδώ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο ηθοποιός είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη, με τους συγγενείς και τους φίλους του να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. “Θα θρηνήσουμε θύματα στους ηθοποιούς λόγω ανεργίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την υπόθεση του Σταύρου Μαυρίδη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και η Espresso, η υπόθεση του ηθοποιού θορύβησε και την αστυνομία. Και κατόπιν παρέμβασης συγγενικού του προσώπου, το οποίο ενημερώθηκε για τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σταύρος Μαυρίδης, αστυνομικοί έφθασαν στο κατώφλι του σπιτιού του και τον οδήγησαν στο ΑΤ της περιοχής. Εκεί συνομίλησε αρκετή ώρα με τον ψυχολόγο της αστυνομίας και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις… για την επόμενη πράξη του δράματος.

Read More

And More