Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” ο ιερέας που βοηθά τα παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας! video

Είναι από τους ιερείς που κάνουν έργο και δεν επαναπαύονται μόνο στις υποχρεώσεις τους στην εκκλησία και την ενορία του. Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον πατέρα Νικόλαο Παπαγεωργίου. Όταν ο πατέρας Νικόλαος τελειώνει την εργασία του στην εκκλησία πηγαίνει στο νοσοκομείο και βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί τα παιδάκια που είχαν την ατυχία να αρρωστήσουν αλλά και τις οικογένειές τους.

Η Τατιάνα συγκινημένη ζήτησε να μάθει από τον πατέρα Νικόλαο λεπτομέρειες για το έργο του. “Είμαστε δυο ιερείς. Εδώ και 11 χρόνια επισκεπτόμαστε τους ασθενείς και προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους”!

“Αυτό που κάνω με έχει μεταμορφώσει. Είναι μεγάλη ευλογία η επίσκεψή μου στο νοσοκομείο” εξομολογείται στην Τατιάνα ο ιερέας “φύλακας άγγελος” των παιδιών αυτών! “Παίζουμε παιχνίδια, φτιάχνουμε παζλ, και κάνουμε στα αρκουδάκια ιατρικές πράξεις… Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές νιώθω ότι έχω χάσει ένα δικό μου παιδί”!

Ο πατήρ Νικόλαος έδειξε στην Τατιάνα και στην κάμερα του “Μαζί σου” μια συγκινητική ζωγραφιά με ένα αγοράκι που ζωγράφισε το αδελφάκι του που δυστυχώς χάθηκε ως αγγελάκι στον ουρανό!

Read More

And More