Συγκλονίζει συγγενής 34χρονης: «Αυτό δεν άξιζε ούτε στον χειρότερο εχθρό!»

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο και όσοι των γνωρίζουν δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο σύζυγος της ξαδέλφης της, ο οποίος μέχρι και πριν λίγο καιρό βρίσκονται στο ίδιο μαγαζί των συγγενών της κοπέλας, όπου εκείνη πήγαινε και βοηθούσε τα Σαββατοκύριακα, μίλησε στο «Μαζί σου» για την 34χρονη.

«Εγώ την ήξερα. Μόνο σε χαρές και πανηγύρια την έβλεπα και αυτό. Δεν είχαμε επαφές μεγάλες. Την έβλεπα στο μαγαζί μια φορά την εβδομάδα, όταν ήμουν στο ίδιο μαγαζί, γιατί εδώ και 1,5 χρόνο δεν είμαι στο ίδιο μαγαζί. Γενικά ήταν ένα κορίτσι κλειστό, δεν μίλαγε πολύ, πάντα με το χαμόγελο», είπε χαρακτηριστικά ο συγγενής της κοπέλας.

Και συνέχισε: «Αυτό που έχει γίνει δεν μπορεί να το διανοηθεί το κεφάλι μου. Αυτό δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Ο άνθρωπος αυτός που το έκανε, δεν ξέρω τι είναι γυναίκα ή άντρας, δεν θέλει φυλακή. Θέλει κρέμασμα στα φανάρια. Σας το λέω και ανατριχιάζω».

Read More

And More