Συγκλονίζει το βίντεο με τον εξουθενωμένο Avicii – Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά – Video

Σαν “βόμβα” έσκασε ο θάνατος του διάσημου dj Avicii, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Ο Σουηδός μουσικός παραγωγός, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα του Oman, στο Muscat, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους απανταχού θαυμαστές του. Ο νεαρός καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, εξαιτίας του αλκοόλ, ενώ πριν λίγες ώρες η οικογένειά του επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της πως ο θάνατος του Avicii ήταν τελικά αυτοκτονία, καθώς δεν άντεχε άλλο την απαιτητική καθημερινότητά του.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το ντοκιμαντέρ που είχε γυρίσει για την ζωή και την καθημερινότητά του, το οποίο είχε βγει στην δημοσιότητα πριν περίπου έξι μήνες. Σε ένα συγκεκριμένο απόσπασμα, ο 28χρονος DJ βρίσκεται στο αμάξι με τον συνεργάτη του, ο οποίος του μιλάει για τις δεκάδες συνεντεύξεις που πρέπει να παραχωρήσει, με τον Avicii να μην μπορεί καν να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Πιο συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ, Avicii: True Stories, είχε επικεντρωθεί στην ζωή του νεαρού καλλιτέχνη, και στην περίοδο που προσπαθούσε να εξηγήσει στους μάνατζερ και τους συνεργάτες του, τους λόγους που έπρεπε να αποσυρθεί. Η απαιτητική καθημερινότητα του και τα δεκάδες ταξίδια του για εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο αλκοόλ. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως o τρόπος ζωής που έκανε είχε ως συνέπεια τον εθισμό του στο ποτό, ενώ η καθημερινή του διατροφή περιλάμβανε “ενεργειακά ποτά, fast food, αλκοόλ και τσιγάρο”.

Read More

And More