Σύγχυση σε Μετρό του Λονδίνου - Όλες οι επιγραφές έγιναν ελληνικές!

Σύγχυση σε Μετρό του Λονδίνου – Όλες οι επιγραφές έγιναν ελληνικές! | tlife.gr

Μπορεί κάποιες μέρες πριν, κάτοικοι του Λονδίνου που πήραν το Μετρό να κατέληξαν στο Brixton αντί για το Balham, αλλά αυτό που τους συνέβη τελευταία, τους προκάλεσε μεγάλη σύγχυση! Και πώς να μην μπερδευτούν δηλαδή, αφού όσοι είχαν προορισμό το Woolwich Arsenal DLR «βρέθηκαν» πολλά… χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν για λίγα δευτερόλεπτα.

Κατεβαίνοντας από το τρένο ή πηγαίνοντας στη στάση, είδαν όλες τις εοοιγραφές του Μετρό γραμμένες στα ελληνικά που έδειχναν το δρόμο για τις αποβάθρες του Προαστιακού και χάρτες της Αθήνας! Μάλιστα όσοι συνήλθαν γρήγορα από το σοκ, δεν παρέλειψαν να τις φωτογραφίσουν και να τις ανεβάσουν στα social media.

Tι συνέβη όμως; Ο σταθμός είχε μετατραπεί σε σταθμό του Mετρό της Αθήνας, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης, Jason Bourne του Paul Greengrass, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Matt Damon. Ο ήρωας της ταινίας βρίσκεται κάποια στιγμή στην Αθήνα και σύμφωνα με την πλοκή, μια από τις σκηνές έπρεπε να γυριστεί εντός σταθμού του Mετρό της πρωτεύουσάς μας αλλά τελικά ήταν πιο έυκολο για εκείνους να μετατρέψουν έναν λονδρέζικο σταθμό, σε ελληνικό.

Κάποιους μήνες πριν και για τα γυρίσματα της ίδιας ταινίας, είχε μετατραπεί και η Σάντα Κρουζ της Τενερίφης σε Πλατεία Συντάγματος. Δες φωτογραφίες από το μετρό του Λονδίνου

READ more