Σύλβια Δεληκούρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της!

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι η Σύλβια Δεληκούρα να ξεκινήσει την προγραμματισμένη περιοδεία της με την παράσταση “Cavewoman”. Η ηθοποιός λοιπόν εκμεταλλεύεται αυτές τις ημέρες για να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της που όπως έγραψε μέσω Instagram της έχει πάρει τα μυαλά.

Τι καινούργιο έκανε και ξετρέλανε την ευτυχισμένη μαμά του; Προσπαθεί να μπουσουλήσει για να πιάσει την αγαπημένη σκυλίτσα της Σύλβιας Δεληκούρα την Τρούφα. Η ηθοποιός απαθανάτισε την προσπάθεια του γιου της και μοιράστηκε την φωτογραφία στα social media.

Μαμα θελω μπρούμυτα …τι δεν καταλαβαίνεις??? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Το αγορι μου θέλει να μου την κανει!!!! #beboulinimou #mouexeipareitamuala#family#prospatheinapiaseithn#troufa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Συλβια Δελικουρα (@sdelikoura) στις

“Η Τρούφα τον φοβάται γιατί της έχει τραβήξει δυο τρεις φορές το τρίχωμα, και επίσης τον ζηλεύει και λίγο. Αλλά όταν ο μπέμπης κοιμάται στην κούνια, η Τρούφα είναι κάτω από την κούνια, όταν ο μπέμπης είναι στο δωμάτιο μας, η Τρούφα είναι κάτω από το κρεβάτι, όπου είναι ο μπέμπης είναι κι αυτή, τον φυλάει, τον προσέχει χωρίς ωστόσο να θέλει και πολλά πολλά μαζί του. Ο γιος μου, όμως, που μάλλον θα γίνει φιλόζωος και το γουστάρω τρελά αυτό, είναι μονίμως με μια αγκαλιά ανοιχτή και χεράκια – ποδαράκια απλωμένα για να πάρει αγκαλιά την Τρούφα.”. Αυτά αποκάλυπτε για την σχέση μεταξύ του τετράποδου μέλους της οικογένειάς της και του “έρωτα” της ζωής της του μικρού της γιου, η Σύλβια Δεληκούρα σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Read More

And More