“Συμμαθητές”! Ολα όσα θα γίνουν στο φετινό, συναρπαστικό, αγαπησιάρικο κύκλο της σειράς…

“Συμμαθητές”… Μία σειρά που όλοι μας έχουμε λατρέψει για την γλύκα της και το ρομάντζο της! Μία σειρά αγαπησιάρικη που έχει έρθει και έχει πλημμυρίσει ρομαντισμό τις καρδιές μας.

Τι κι αν φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζον που είναι στον αέρα; Η αγάπη του κόσμου όχι μόνο δεν έχει φθαρεί, αλλά αν κρίνουμε και από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, έχει γίνει κι ακόμα μεγαλύτερη.

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε το τι μας επιφυλλάσει προσεχώς ο δαιμόνιος σεναριογράφος της σειράς. Ο Γιώργος Φειδάς μίλησε στο “TV Εθνος” και τα αποκάλυψε όλα!

“… Η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά με πολύ έρωτα. Εκτός από τον Αντρέα και τη Μαριλένα, βλέπουμε την Κρίστη που προσπαθεί να ενώσει ξανά τον Φραγκίσκο με την παιδική του αγάπη, την ίδια ώρα που και εκείνη θέλει να γίνει μητέρα. Η Σεσίλια αναγκάζεται να παντρευτεί για να μπορέσει να μείνει στην Ελλάδα.

Παρακολουθούμε τη σχέση εξ αποστάσεως του Φρίντομ και τον ανώριμο έρωτα της Γκέλυς και του Αλέξανδρου. Επίσης ο Αρης, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει τελικά από τη ζωή του. Τέλος η Τατιάνα θα επιστρέψει αργότερα δυναμική όπως πάντα”

Προσεχώς…
Η εμπιστοσύνη της Μαριλένας για τον Αντρέα θα δοκιμαστεί. Την ίδια ώρα που η θεία της επιμένει ότι ο Ανδρέας έχει έρθει στη ζωή της για λόγους συμφέροντος, η ανώνυμη φωνή από το τηλέφωνο της λέει ότι δεν τον ξέρει τόσο καλά όσο φαντάζεται.
Την οδηγεί να πιστέψει ότι αυτά τα είκοσι χρόνια που δεν ήταν μαζί μπορεί εκείνος να έχει κάνει κάτι που η ίδια δεν γνωρίζει. Η Γκέλυ και ο Αλέξανδρος είναι υποψήφιοι για την ίδια θέση στην εταιρεία, την ίδια ώρα που μεταξύ τους έχει ξεκινήσει ένας έρωτας που κανένας από τους δύο δεν θέλει να παραδεχτεί.
Η Αλίκη και η Ντίνα «πολεμάνε» για λογαριασμό των παιδιών τους. Η Αλίνα και η Μπέτυ αποφασίζουν να διεκδικήσουν τον Αρη. Ο Φραγκίσκος, αφού ακούει τη φωνή της Κρίστη στο ραδιόφωνο, παθαίνει σοκ και προσπαθεί να βρει ξανά την εκπομπή της Κρίστη.

Δεν τα καταφέρνει και φτάνει σε σημείο να αμφισβητήσει αν το άκουσε ή όχι. Την ίδια ώρα που προσπαθεί να κρατήσει τον Φρίντομ και όλους τους συμμαθητές μακριά, αναζητά, χωρίς να το γνωρίζει, τη φωνή της Κρίστη.

Το μητρικό ένστικτο της Τότας την προειδοποιεί ότι κάτι συμβαίνει με τον Γιώργο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παντρευτεί τη Σεσίλια, και αναθέτει στην Ντίνα την αποστολή να βάλει τον Γιώργο να πιει ελληνικό καφέ για να διαβάσει το φλιτζάνι και να δει τι έγινε.

Δημιουργείται τεράστια παρεξήγηση όταν το φλιτζάνι του Γιώργου μπερδεύεται με εκείνο του Αντρέα.

Read More

And More