Συμβαίνει τώρα: Αποχωρεί και ο Νίκος Αναδιώτης από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου”; Τι μας απάντησε ο ίδιος…

Εντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και θέλει τον Νίκο Αναδιώτη να έχει θέσει κι αυτός, εαυτόν εκτός της πρωινής, επεισοδιακής – απ ΄ότι αποδεικνύεται – εκπομπής του Alpha , Σπίτι μου, σπιτάκι μου.

Απ ΄ότι ακούστηκε ο γοητευτικός ηθοποιός υποτίθεται πως ζήτησε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, λόγω των εντατικών και ιδιαίτερα απαιτητικών γυρισμάτων της “Δικαίωσης” του Mega. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα ή πρόκειται απλώς για… φήμες-φούμαρα που λόγω της γενικότερης αναστάτωσης που έχει προκληθεί με την συγκεκριμένη εκπομπή, ξεφύτρωσαν από το πουθενά σαν τα μανιτάρια.

Ετσι, φρόντισα να επικοινωνήσω με τον ίδιο και να τον ρωτήσω πολύ απλά για το αν όλα αυτά που ακούγονται έχουν κάποια βάση και κάποια δόση αλήθειας. Τι μου απάντησε;

Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό, αλλά… ούτε καν, λέει χαρακτηριστικά στο TLIFE ο Νίκος Αναδιώτης και σπεύδει να συμπληρώσει:

Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα, δεν έχω ζητήσει να αποχωρήσω, συνεχίζω κανονικά στην εκπομπή και δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά που ακούγονται.

Μάλλον ο ίδιος δεν μπορεί, θα γνωρίζει καλύτερα…

Read More

And More