Συναυλία αγάπης για την Άσπα στις 30 Σεπτεμβρίου!

Όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή συναυλία! Αντλώντας δυνάμεις από την δική μας αγάπη προς την Άσπα, η οικογένεια οπλίζεται με χαρά και διάθεση, βλέποντας πως η ανθρωπιά σε αυτή τη χώρα εξακολουθεί να υπάρχει.Φέτος συμπληρώνονται 6 καλοκαίρια που η Άσπα παραμένει στην απόλυτη ακινησία και σιωπή της στο αναπηρικό της καροτσάκι. Στις 30 Σεπτεμβρίου όλοι μαζί με την Άσπα στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της!

Η συναυλία θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Σοφία Αρβανίτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου, η Γεωργία Νταγάκη, ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Μπάμπης Τσέρτος κ.α.

Η Άσπα τον Αύγουστο του 2013 συγκλόνισε το πανελλήνιο λόγω της απόπειρας δολοφονίας της από τον 47χρονο πατέρα της στο κέντρο της πόλης του Άργους. Ο πατέρας θέλησε με αυτό τον φρικτό τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της νεαρής Ασπασίας, Σπυριδούλα. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε. Η μικρή έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Σήμερα η Ασπασία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της, την μητέρα της.

Read More

And More