Συνέλαβαν τον γιο του Rod Stewart

Σε μπελάδες έβαλε τον Rod Stewart για ακόμη μια φορά ο άτακτος γιος του. Ο 34χρονος Sean συνελήφθη από τις αρχές στο διεθνές αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και χρειάστηκε να μεσολαβήσει η οικογένειά του για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Δεν είναι μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Sean έχει μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού στο παρελθόν είχε βρεθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, είχε επιτεθεί σε έναν άντρα έξω από nightclub και είχε κλέψει το αυτοκίνητο της πρώην του, μετά από τσακωμό.
Αυτήν τη φορά, όμως, ο νεαρός έμπλεξε για τα καλά… Ο Sean βρέθηκε στο αεροδρόμιο -ταξίδευε για να βρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση – και την ώρα που περίμενε την αποσκευή του, πήδηξε πάνω στον ιμάντα όπου βγαίνουν οι βαλίτσες και δεν κατέβαινε. Μάλιστα, έφθασε ως μια απαγορευμένη περιοχή του αεροδρομίου και ανάγκασε τις αρχές να τον συλλάβουν και να τον θέσουν υπό κράτηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο γιος του τραγουδιστή δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, όταν συνέβη το περιστατικό.
Και μετά από ένα ολόκληρο βράδυ που τέθηκε υπό κράτηση, αφέθηκε τελικά ελεύθερος μετά από παρέμβαση της οικογένειάς του…

Read More

And More