Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη – Τι αποκαλύπτει στο “Μαζί σου” ο 59χρονος φίλος της;

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στο χωράφι της Πρέβεζας, όπου βρέθηκε το κρανίο μιας νεαρής κοπέλας, ανοίγοντας και πάλι το φάκελο για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη. Το άτυχο κορίτσι εξαφανίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2010, μυστηριωδώς από την Πρέβεζα. Συγγενείς, φίλοι και φυσικά η μητέρας της, την αναζητούσαν μάταια για χρόνια. Το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι, ήρθε να φέρει ξανά στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και πως από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε, κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία. Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας υποστήριζαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιο του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο 59χρονος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου». Επανέλαβε πως είναι αθώος και πως αυτό αποδείχθηκε από την εξονυχιστική έρευνα που του έγινε, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης. “Χάθηκε μυστηριωδώς και δεν ξέρω τι συνέβη. Είχα μια σχέση με εκείνη για ένα 6μηνο το 2009, αλλά μετά έκανα φυλακή για ναρκωτικά και την έχασα” λέει ο ίδιος και συνεχίζει…

“Έκατσα 4 χρόνια στη φυλακή για διάθεση ναρκωτικών επειδή ομολόγησα. Το θέμα της εξαφάνισης δεν με ακουμπάει. Το μόνο δικαστήριο που είχα ήταν για τα ναρκωτικά και όχι για την εξαφάνιση της Αγγελικής”.

“Για τελευταία φορά την είδα την προηγούμενη νύχτα και της έδωσα 150 ευρώ. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας αλλά άρρωστη. Ήταν τοξικομανής βαριάς μορφής”.

Δες το video της εκπομπής Μαζί σου:

Read More

And More