Σύνταγμα: Ξανά στους δρόμους οι Έλληνες ηθοποιοί – Οι φωτογραφίες του TLIFE από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Προειδοποιητική 48ωρη απεργία πραγματοποιούν από χθες, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ενώ σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.

Τα κύρια αιτήματα της καλλιτεχνικής αυτής κινητοποίησης είναι η απόσυρση ή η τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, η ίδρυση Δημόσιας Τριτοβάθμιας Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και ενίσχυση της δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχουν ανακοινώσει ότι θα υποβάλλουν την παραίτησή τους εάν δεν υπάρξει τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος μέχρι της 8 Φεβρουαρίου.

Οι Έλληνες Ηθοποιοί που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους έδωσαν το παρών στη σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα δείχνοντας αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί είναι οι Ζέτα Δούκα, Τάνια Τρύπη, Βασίλης Μπισμπίκης, Κατερίνα Στικούδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Λεωνίδας Κακούρης

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμωνας Κουρής

Ζέτα Δούκα

Τάνια Τρύπη

Χριστίνα – Χειλά Φαμέλη

Αργύρης Πανταζάρας

Γιάννης Μποσταντζόγλου

Βαγγέλης Σερίφης – Κατερίνα Στικούδη – Σπύρος Μπιμπίλας

Βασίλης Μπισμπίκης

 

Ορφέας Αυγουστίδης – Ντίνος Αυγουστίδης

Γεωργία Κρασσά

Θανάσης Αλευράς

Τόνυ Δημητρίου

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Μιχάλης Αεράκης

Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Τραϊάνα Ανανία

 

Όμηρος Πουλάκης

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος / NDP

Read More

And More