Συντετριμμένη η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα στο “Μαζί σου” – Ξέσπασε σε λυγμούς on camera [video]

Η Τζούλια Μπάρκα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Το ξανθό κορίτσι σύμβολο των 80s και των 90s έδινε εδώ και αρκετό καιρό μια σκληρή πλην όμως άνιση μάχη με τον καρκίνο και τη νεφρική ανεπάρκεια. Η ίδια, ωστόσο, έμελλε ν’ αφήσει την τελευταία της πνοή από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν συντετριμμένοι τη Τζούλια Μπάρκα στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της έγινε στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής και το TLIFE που ήταν εκεί εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το ύστατο χαίρε.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, η μητέρα της ηθοποιού, Ευτυχία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου” και τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη για τον θάνατο της κόρης της. “Με κοίταξε στα μάτια, σήκωσε το χέρι της και μετά έφυγε…Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα… Είπα “πάει το παιδί μου, το έχασα”… Νόμιζα πώς λιποθύμησε και ο γιατρός μου είπε ότι απεβίωσε… Υπέφερε πολύ το παιδί μου. Έφυγε από πόνους… Είδα στον ύπνο μου τον μπαμπά της, να την παίρνει από το χέρι και να φεύγουν…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More