Συντετριμμένος ο Elton John στην κηδεία της μητέρας του

Ο σερ Έλτον Τζον (Elton John) αποχαιρέτησε τη μητέρα του που πέθανε στις 4 Δεκεμβρίου σε ηλικία 92 χρόνων με ένα συγκινητικό μήνυμα που της αφιέρωσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Η κηδεία της μητέρας του θρύλου της ποπ μουσικής έγινε χθες σε ένα οικογενειακό παρεκκλήσι και όπως έγραψε ο σερ Τζον ήταν «τέλεια».

Το μήνυμα ξεκινάει λέγοντας «Αγαπητή μαμά. Η σημερινή κηδεία ήταν τέλεια» και συνεχίζει σημειώνοντας ότι ήταν εκεί η αδελφή και ο αδελφός της και ότι πλέον βρίσκεται και πάλι κοντά στη μητέρα της.

Αποκάλυψε επίσης ότι «επέλεξε όλη τη μουσική» για το σημερινό μάζεμα των φίλων της στο οποίο και θα την αποχαιρετίσουν και το μήνυμα κλείνει γράφοντας: «Ευχαριστώ που με φέρατε στον κόσμο και για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Με αγάπη, Έλτον».

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης εξέφρασαν με μηνύματα τα συλλυπητήριά τους στον σερ Έλτον λέγοντας ότι η «μητέρα του πέθανε ευτυχισμένη».

Κάποιος έγραψε: «Λυπάμαι που το ακούω. Νομίζω όμως ότι η μητέρα σου πέθανε ευτυχισμένη. Είναι εντάξει. Είναι τώρα στον ουρανό. #RIP #beautifulwords #love». Ο Έλτον Τζον και η μητέρα του δεν μιλούσαν για χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τον γάμο του με τον Ντέιβιντ Φέρνις και μόλις πέρυσι αποκατέστησαν τη σχέση τους, όταν η μητέρα του αρρώστησε από μία σοβαρή λοίμωξη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More